Barnets syg

Der tages kun imod et rask barn.

Et barn er rask, når det kan følge dagligdagen og lege.

Et rask barn er feberfrit i minimum et døgn.

I særlige tilfælde som ved frembrud af tænder, længerevarende øresmerter mm. kan barnet afleveres og smertestillende medicin kan gives *(se under fanen medicin)

Hvis barnet lider af diaré, øjenbetændelse eller andre smitsomme sygdomme, har jeg ret til at afvise/hjemsende barnet, og forældrene må derfor finde anden pasning til barnet indtil barnet igen er rask. Dette er også gældende hvis barnet er meget forkølet, eller har feber.

I tilfælde af ovenstående eller hvis barnet bliver syg i løbet af dagen, vil forældrene blive kontaktet med henblik på at hente barnet hurtigst muligt for at begrænse øvrig smitte. Dette medvirker samtidig, er der er væsentlig nedsat smitterisiko blandt børnene, som samtidig bevirker at jeres eget barn selv vil have færre sygedage.

Børn der "kun" bliver småsløje eller dvaske i løbet af dagen, vil som udgangspunkt ikke blive ringet hjem, men i stedet blive puttet og nusset om, så I som forældre ikke skal bruge unødvendige barnets 1. sygedag.

I tilfælde af at jeg bliver syg og ikke kan passe børnene, vil I få dette at vide aftenen før, og i dette tilfælde er det også forældrenes eget ansvar at finde anden pasning til barnet.

Dog kan det nævnes, at jeg i 2012 kun havde 2 sygedage!

medicin

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 10:27
Hornuglen har modtaget 2
Du kan lide denne side