Kost

Børnene tilbydes morgenmad i tidsrummet fra kl. 6.15- 8.00

De mindre børn vil blive tilbudt lidt grød eller mos om formiddagen efter behov.

Jeg sørger selv for mad til børnene. Måltiderne vil typisk bestå af morgenmad, formiddags mad/snack som brød og grønt eller grød/mos til de mindste. Frokost samt eftermiddagsmad og frugt.

Måltiderne vil blive sammensat af årstidens frisk frugt og grønt, samt af sund og næringsfuld brød og pålæg. Samtidig bager jeg selv groft fiber og fuldkornsbrød og boller til børnenes mellemmåltider.

Da børn hele tiden udvikler sig og er i bevægelse og også bruger meget energi på at vokse, er det vigtigt at børnene får en alsidig og sund kost, som kan understøtte deres udvikling og fysiske trivsel. Kosten har også stor indflydelse på barnets søvn og "humør" (blodsukker) så det er vigtigt at barnet er mæt så det kan lege og sove trygt.

Jeg serverer mælk og vand til alle måltider, men dette kan selvfølgelig fravælges hvis barnet f.eks. lider af mælkeallergi eller. lign. Det samme gør sig gældende ved glutenintolerence. (Her aftales der individuelt særkost i samarbejde med forældrene) 

Ved specialkost eller babymad medbringes dette selv af forældrene. Dette gælder samtidig ved gryn og mælkerstatning til babymad.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 10:27
Hornuglen har modtaget 2
Du kan lide denne side